Kékestetői gasztronómiai vállalkozás azonnali kezdéssel SZAKÁCS munkatársat keres!

Kékestető az ország legmagasabb pontja, egyedülálló turisztikai látványosság és különleges klímája miatt magaslati gyógyhely is. Ha rendelkezel szakmai tapasztalattal és szeretnél ebben a csodálatos környezetben dolgozni és egy vidám, dolgos csapat tagja lenni, várjuk jelentkezésedet!

Feladataid közé fog tartozni a társaság üzemeltetéséhez tartozó étteremben az ételek magas színvonalú, a standard és a konyhai policy szerinti elkészítése és tálalása.  HACCP és munkavédelmi előírások betartása, betartatása. A rád bízott gépek, berendezések, eszközök szakszerű és rendeltetésszerű alkalmazása. A munkakörhöz kapcsolódó adminisztráció elvégzése, és az utasítások maradéktalan végrehajtása. A konyhai raktárkészlet megfelelő kezelése, követése és az alapanyag leltár készítése. Konyhai kisegítők munkájának irányítása, összehangolása.

Te vagy az ideális jelölt, ha rendelkezel szakirányú végzettséggel (min. szakács szakmunkás bizonyítvány), minimum 1-3 éves szakmai tapasztalattal, vendég- és minőségközpontú, munkád iránt igényes vagy, valamint jó az együttműködő készséged, fogékony vagy az új szakmai irányzatok iránt és a személyi higiénia szabályait maradéktalanul betartod. Előnyben részesítünk amennyiben B kategóriás jogosítvánnyal rendelkezel!

Amit kínálunk: teljes munkaidős, bruttó bérrel bejelentett munkát, versenyképes juttatási csomagot, családias légkört és hosszútávú munkalehetőséget. A munkába járást Gyöngyösről céges kisbusszal biztosítjuk.

Munkavégzés helye: Kékestető

A munkakörrel kapcsolatban érdeklődni lehet: Fábiánné Vízi Szilvia üzletvezetőnél, telefonszáma +36 30 623 1759.

Amennyiben hirdetésünk felkeltette érdeklődésedet, küldd el nekünk fényképes önéletrajzodat az allas@hdssc.hu e-mail címre, fizetési igényed megjelölésével.