Síeléssel kapcsolatos további információkért hívja a +36301615133-as telefonszámot vagy írjon üzenetet az info@kekesteto.hu e-mail címre.

Pályáink

Nyitvatartás

A SÍPÁLYA ZÁRVA!

Jegyek, bérletek

Korlátlan sífelvonó használattal. A sípályát csak érvényes bérlettel lehet igénybe venni!

 Felnőtt (hétköznap)Felnőtt (hétvége)Senior / Gyermek (hétköznap)Senior / Gyermek (hétvége)
Napijegy6 000 Ft7 000 Ft5 000 Ft6 000 Ft
Fél napos síbérlet (9.00 - 13:00 vagy 13:00 - 16:30)5 000 Ft6 000 Ft4 000 Ft5 000 Ft
Éjszakai síbérlet (szerda, szombat 17:00 - 20:00, péntek 17:00 - 21:00)5 000 Ft5 000 Ft5 000 Ft5 000 Ft
2 napos bérlet**11 000 Ft12 000 Ft9 000 Ft11 000 Ft
3 napos bérlet**15 500 Ft17 000 Ft13 000 Ft15 500 Ft
1 órás jegy2 000 Ft2 500 Ft2 000 Ft2 500 Ft
2 órás jegy4 000 Ft5 000 Ft3 000 Ft4 000 Ft

Az árak magyar forintban értendőek, és az ÁFA-t tartalmazzák! Készpénz és Bankkártya és OTP SZÉP kártya fizetési lehetőség!

* A síbérlet (chipkártya) letéti díj megfizetése után vehető át, melynek díja: 1000 Ft/síbérlet, melyet készpénzben tudunk elfogadni.
** A 2 és 3 napos síbérletek egymást követő napokra érvényesek, nem foglalják magukba az esti sízést,
valamint a többnapos síbérlet bármelyik napja hétvégi napra esik a hétvégi ár érvényes.
*** Gyermek 6-14 éves korig, Senior 65 év felett

Kölcsönzés és oktatás

Sí és snowboard oktatásról valamint eszköz bérlésről itt találsz további információt.

Sípályák üzemelési szabályzata

A bérlettel a sípályát mindenki saját felelősségére veszi igénybe és vállalja, hogy a kihelyezett irányító és jelzőtáblák, valamint az Üzemvezetők, illetve a sípályán szolgálatot teljesítők utasításait betartja, saját és mások testi épségére ügyel!

A felvonókat és a sípályákat csak a megfelelő sí vagy snowboard tudással rendelkezők vehetik igénybe. A felvonók és sípályák nem rendeltetésszerű használata miatt bekövetkezett károkért a szabályok megsértője felelősséggel tartozik. Amennyiben a nem rendeltetésszerű használatot, illetve a nem megfelelő tudás birtokában történő felvonó- és pályahasználatot az Üzemvezető észleli, eltilthatja azok használatától.

A sípályákon szervezett sí vagy snowboard oktatás az Önök biztonsága érdekében csak az Üzemeltető külön írásbeli engedélye alapján végezhető.

A felvonók és a sípályák területén a nyomvonalat keresztező, illetve a pálya középvonalában a gyalogos közlekedés szigorúan tilos.
A pályák középvonalában várakozni a balesetveszély miatt tilos. Elesést követően amennyiben a továbbhaladás műszaki vagy egészségügyi okból rövid időn belül nem lehetséges, a pályát a lehető legrövidebb úton el kell hagyni.

A felvonók és a sípályák területén háziállatok szabadon tartása szigorúan tilos.

A felvonók és a sípályák területén szánkó használata balesetveszély miatt szigorúan tilos. Szánkózás csak az erre a célra kijelölt szánkópályán lehetséges.

A Kékestető természeti állapotának megőrzése érdekében a környezet rongálása, szemetelés a pálya teljes területén szigorúan tilos!

Sífelszerelésért és a sípályák területén hagyott értékekért nem vállalunk felelősséget. Eltűnt felszerelés esetén bérletet nem áll módunkban visszaváltani.

Baleset esetén azonnal értesíti a pályán szolgálatot teljesítőket és a helyszínt nem hagyja el!

A szabályok megszegése a bérlet bevonását jelenti és hatósági feljelentést is maga után vonhat!

A síbérletek árát nem lehet visszaigényelni:

– annak elvesztése esetén,
– a rossz időjárásra ill. hóviszonyokra hivatkozva (x),
– a pályák állapota és száma miatt (x),
– a lifteknél és sí-autóbuszoknál előforduló várakozási idő miatt,
– bármilyen okból történő – két órát meg nem haladó – lift és síautóbusz leállás miatt (x).

A felvonó és a pályák nyitva tartása a mindenkori időjárás függvénye.

(x) Kérjük bérletváltás előtt a pályák állapotáról minden esetben előzetesen tájékozódjon honlapunkon vagy az értékesítést végző pénztárainkban.

Síbérlet árának visszatérítése csak az arra okot adó körülmény felmerülésének napján, a sípályán történt – Üzemvezetőnek a lehető legrövidebb időn belül bejelentett – sportbaleset esetén lehetséges!
Kérjük, vegye figyelembe, hogy a síelés, snowboardozás veszélyes sportág, ezért a szolgáltatás igénybevétele kizárólag a tevékenység gyakorlására szóló érvényes egyéni balesetbiztosítás mellett megengedett. Az üzemeltető, esetleges jogsértése esetén is kizárólag a károsult biztosítása alapján nem térített igazolt károkért felel.
Az értékesítési pontokon közzétett üzemelési szabályzat nem ismeretére való hivatkozás nem mentesít az abban foglaltak alól.

A síbérlet megvásárlása a sípálya üzemelési szabályzatának feltétel nélküli elfogadását jelenti!