A túra eső vagy rossz idő esetén elmarad (Csak előzetes bejelentés esetén!). A programváltozás jogát fenntartjuk, a túrát elmaradása esetén nem vagyunk kötelesek pótolni!

A túra esetleges elmaradásáról Mindenkit nyilvánosan tájékoztatunk a facebook-hírfolyamban, a hivatalos eseményben, honlapjainkon illetve a Kékestető hivatalos oldala idővonalán, legkésőbb az esemény kezdete előtt 3 órával! Kérünk Mindenkit ebben az időpontban fokozottan figyelje az említett felületet!

A túrán mindenki csak saját felelősségére vehet részt, a túrán történt esetleges balesetek, rosszullétek vagy károk miatt a szervezők nem vállalnak! A túrán szakszerű, azonnali orvosi ellátást nem tudunk biztosítani, vészhelyzet esetén a Kékes Kutató-Mentő szolgálat értesítendő.

Kérjük vendégeinket, hogy kizárólag megfelelő egészségi állapotban vegyenek részt eseményeinken. 

A túravezetés kizárólag magyar nyelven történik, siketek és nagyothallók számára nem tudunk szakszerű közlési formát biztosítani.

Tájékoztatásul közöljük, hogy a rendezvényen, annak teljes ideje alatt a szervezők által akár élő, akár rögzített kép, videó- és hangfelvételek készülhetnek a résztvevőkről, mint tömegben, nyilvános rendezvényen való megjelenés, melyeket a szervezők a rendezvényeik népszerűsítésével kapcsolatosan a későbbiekben nyilvánosságra hozhatnak és felhasználhatnak a Kékestető hivatalos oldalán, vagy partnereik, társszervezőik nyilvános felületein.

A hatályos magyar 2011. évi CXII. törvény rendelkezései alapján szervezett programjaink/túráink egyikén sem készülhet a résztvevőkről, a szervezőkről és a túravezetőről/túravezetésről a programjainkon/túráinkon résztvevők által készített (sem élő, sem rögzített) mozgókép, videó illetve hangfelvétel.

A belépődíj megváltása illetve a túra helyszínén való megjelenés a túra részvételi szabályzata és az eseményben feltüntetett minden információ feltétel nélküli elfogadását jelenti!