Sí és snowboard oktatás

Kinőttél már a gyermekkorból, de még nem tanultál meg síelni? Élveznéd a siklást a hófedte csúcsokon, de nem volt még a lábadon síléc? Meg szeretnéd ismerni ezt a sokak által kedvelt, nagyszerű sportot? Vagy egyszerűen csak felfrissítenéd sí tudásodat?

A Kékestetői síiskola a számodra választott tudásszintű csoportban kiváló szakmai oktatást tud nyújtani. Mindezt a kornak megfelelő módszerekkel, és eszközökkel. Az oktatásban nagy hangsúlyt fektetünk a sí kultúra terjesztésére, a sportos egészséges életmódra és a környezetvédelemre nevelésre. Megtanítjuk a nagyon fontos FIS 10 pontból álló sí KRESZ szabályait, és mindazokat a viselkedési normákat, amelyek betartása elengedhetetlen a biztonságos sportolás érdekében Magyarországon, és a határainkon túl található sí régiókban is.

Soha sem késő! Az síoktató tematikánk a gyerekek mellett olyan felnőtt személyeknek is ajánlott, akik biztonságos körülmények között szeretnék megtanulni a síelés alapjait. Ebben szakképzett síoktatók segítségére számíthatsz Kékestetőn. A felnőttek mellett a síelés kiválóan fejleszti a gyermekek koordinációs-, kondicionális- és kognitív képességeit. A gyermekek sokkal érzékenyebbek a mozgástanulásra, így könnyedén és hamar elsajátíthatják ezt a sportágat. Ez a tudás egy egész életen át megmarad.

Programunk résztvevőinek lehetősége van csoportos tanfolyamon, vagy magán órákon részt venni. Akár egyedül, akár barátokkal, akár családdal, bármelyiket is választják, a jó hangulatú órák garantáltak.

Remélhetőleg felkeltettük a figyelmedet, és bízunk benne, hogy kipróbálod ezt a nagyszerű havas téli sportot. Sőt elhozod a családodat is. Az oktatói programunk Nektek lett kitalálva. Mi szívesen megismernénk Titeket!

Te hová sorolnád magad?

Abszolút kezdő, újrakezdő

Még soha nem volt síléc a lábadon, vagy már nagyon régen. Teljesen elölről kell kezdened az oktatást.

Oktatási elemek: Ismerkedés a felszereléssel, lécek szállítása, ellenőrzése és annak helyes felcsatolása. Lépegető mozdulatok (lépcsőzés, halszálka) sík területen, játékos gyakorlatok. Talajról való felállás. Alpesi alaptartás. Egyenes siklás. Hóekecsúszásra rávezető gyakorlatok. Megállás. Alapvető szabályok ismertetése sí pályán FIS 10.

Középhaladó

Már az alapokat elsajátítottad és felvonót szeretnél használni ELŐSZÖR!

Oktatási elemek: Alpesi alaptartás. Hóekefordulók, hóekeív forgatással, terhelésváltással. Rézsútsiklás, rolózás. Játékos gyakorlatok az elsajátított elemekkel. Az oktatás első részben a kijelölt oktatópályán zajlik, majd biztonságos lécvezetés esetében a nagy pályán fejeződik be, ahol már a T vonószáras liftezés szabályaira is felkészülünk és gyakoroljuk. FIS 10 szabályok elméleti ismétlése.

Haladó

Biztonságosan használod a felvonót, és párhuzamos sílécvezetést szeretnél tanulni! Esetleg a Carving technikádon szeretnél csiszolni!

Ebben a kategóriában már a Déli pályán zajlik az oktatás, biztonságos lécvezetés mellett, hosszú ívek gyakorlása, támasztott lendület, dinamikus támasztott lendület elsajátítása, élenvezetés, stop lendület, és karcolt ívek gyakorlását értjük itt. De megfelelő képzést tudunk nyújtani a verseny kapuk közötti síelésről is. Alkalom szerint bucka és mélyhó síelésről. FIS 10 szabályok elméleti ismertetéséről itt sem feledkezünk meg.

Ha van felszerelésed, akkor azt hozd magaddal, kérésedre ellenőrizzük állapotát, szükség esetén tanácsot adunk szervizelési oldalról. Amennyiben nincs felszerelésed, akkor tudsz bérelni a helyszínen. Kifogástalan minőségű léceket és cipőket tudunk kínálni a Dynastar és a Lange jóvoltából.

 3-6 fő2 fő1 fő
1 óra (50 perc)4 000 Ft / fő6 000 Ft / fő12 000 Ft / fő
Fél nap (2x50 perc)6 000 Ft / fő8 000 Ft / fő16 000 Ft / fő
Egész nap (4x50 perc)8 500 Ft / fő13 000 Ft / fő26 000 Ft / fő

Iskolák és nagyobb csoportok oktatását, egyéni kedvezményekkel tudjuk biztosítani.

További információk és érdeklődés telefonon a +36 30 161 5133 számon.

Síoktatók figyelem!

Az idei szezonhoz oktatókat keresünk a Kékestető Síiskolába. Érdeklődni a +36 30 161 5133 telefonszámon lehet.

Miért jobb kölcsönözni, mint saját eszközt vásárolni?

Téli szezonban, ha a hegyek között töltjük a szabadidőnket, többnyire szóba jöhet egy kis síelés. Az emberek nagy része szeretné kipróbálni ezt a nagyszerű téli sportot. De sokan meghátrálnak az első gondolat után, amikor szembesülnek azzal a befektetési költséggel, amellyel fel lehet ruházkodni, továbbá felszerelést vásárolni. Természetesen, akik rendszeresen járnak síelni, azok többnyire saját sífelszereléssel rendelkeznek, de akik most lépnek először a pályára, vagy csak alkalmanként jutnak el síelni, azoknak a legjobb választás a síkölcsönzői szolgáltatások igénybevétele! A kölcsönzők korszerű és kifogástalan minőségű sport eszközöket tudnak már nyújtani napjainkban. Ezzel a döntéssel, nagyban kímélhetjük pénztárcánkat.

A Kékestetői síkölcsönzőben kiváló minőségű és folyamatosan ellenőrzött sífelszerelést lehet bérelni! A nálunk található sífelszerelések folyamatos szervízelésen mennek keresztül, ezért kifogástalan állapotban vannak a napi a téli igénybevételre. Ha a felszerelés megsérül, vagy egyéb probléma merül fel, azt azonnal megjavítjuk, vagy cseréljük. A kölcsönzött felszerelés birtokában már csak annyi a dolgunk van, hogy neki kell vágni a havas hegyoldalnak, és csak csúszni lefelé!

Kölcsönzői árak

Teljes felszerelés: síléc vagy snowboard, cipő, bot

Családi kedvezmény teljes felszerelésre 3 főtől -20%.
Gyermek kedvezmény: 140 cm léc magasságig!
Bukósisak gyermekeknek INGYENES !!!!

Fél nap9.00 - 12.30-ig
13.00 - 16.30-ig
4 000 Ft (gyerek: 3 000 Ft)
Egész nap9-00 - 16.30-ig6 000 Ft (gyerek: 4 000 Ft)
2 óraoktatáshoz2 000 Ft

Síléc vagy sícipő fél nap 2.500 Ft, egész nap 3.500 Ft.
Szánkó 800 Ft/óra

Több napos kölcsönzés esetén a második naptól -20%!

Telefon:+36 30 161 5133