Idén már nem szervezünk több vezetett túrát a kardió ösvényen.

A túrák a csúcskő melletti kardió információs táblától indulnak.

A túrákra a TV torony pénztáránál szükséges jelentkezni! A vezetett túrákon legfeljebb 10 fő vehet részt. Kérjük, hogy a túrára megfelelő öltözékben és kényelmes lábbeliben érkezzenek! Kedvezőtlen időjárás esetén fenntartjuk a jogot a túra elnapolására, törlésére.

A kardió túráról

A kardió túrát elsősorban szív- és érrendszeri betegséggel vagy magasvérnyomás-betegséggel élők, illetve cukorbetegek számára ajánljuk, ugyanakkor egészséges résztvevőink számára is remek lehetőség betegségmegelőzés és egészségmegőrzés céljából kipróbálni az útvonalakat. A túra folyamán megismerhetünk néhány alapvető egészségügyi mutatót és mérési módszert, és az erre épülő túratechnikát.

Vezetett túráinkon folyamatos információt és segítséget kapnak a túrázók a megfelelő pulzus adatok regisztrálásában, illetve a résztvevők kapnak pulzusmérő eszközt és túrabotot.

A túra nem csak a természet megismerésében kínál segítséget, hanem saját szervezetünk működését, reakcióit is figyelemmel kísérhetjük és megismerhetjük séta közben. A Kékestető kardió túra résztvevőinek vizsgázott túravezető segít megtervezni a rehabilitációt segítő kirándulást.

További információ az alábbi elérhetőségen kérhető:

Banka Zsolt +36 30 161 5133