KÖZÉRDEKŰ INFORMÁCIÓ: Kedves Látogatók! Kékestetőn május 29-től újra várja vendégeit a Torony kilátó, a felújított Tető étterem és a Kékesi Vendégház.

A Kékestető Nonprofit Kft.
a 2019/2020-as síszezonra pénztáros munkatársat keres
a Kékesi sípályára.

Kékestető az ország legmagasabb pontja, egyedülálló turisztikai látványosság és különleges klímája miatt magaslati gyógyhely is. Ha rendelkezel szakmai tapasztalattal és szeretnél ebben a csodálatos környezetben dolgozni és egy vidám, dolgos csapat tagja lenni, várjuk jelentkezésedet!

Feladataid közé fog tartozni a vevők tájékoztatása, korszerű pénztárgép és számítógépes jegykiadó rendszer kezelése, pénztárjelentést készítése és elszámolás a bevétellel.

Te vagy az ideális jelölt, ha rendelkezel pénztárgép és felhasználói szintű számítógépkezelési ismeretekkel, vendégközpontú, megbízható, precíz és nyitott személyiség vagy.

Amit kínálunk: családias légkört, teljes munkaidős, bruttó bérrel bejelentett munkát a síszezon időtartamára, várhatóan 2019. december 15-től 2020. március 15-ig. A munkába járást Gyöngyösről céges kisbusszal biztosítjuk.

Munkavégzés helye: Kékestető

Amennyiben felkeltette érdeklődésedet hirdetésünk, kérjük fényképpel és fizetési igénnyel ellátott önéletrajzodat küld el az allas@hdssc.hu e-mail címre.