Kékestetői gasztronómiai vállalkozás azonnali kezdéssel KONYHAI KISEGÍTŐ munkatársat keres!

Kékestető az ország legmagasabb pontja, egyedülálló turisztikai látványosság és különleges klímája miatt magaslati gyógyhely is. Ha rendelkezel szakmai tapasztalattal és szeretnél ebben a csodálatos környezetben dolgozni és egy vidám, dolgos csapat tagja lenni, várjuk jelentkezésedet!

Feladataid közé fog tartozni a társaság üzemeltetéséhez tartozó étteremben a konyha tisztántartása, mosogatás, takarítás, segédkezés a konyhai munkákban, nyersanyagok előkészítése, mosás, pucolás, darabolás.

Te vagy az ideális jelölt, ha rendelkezel minimum 1 éves konyhai kisegítői tapasztalattal, önállóan is tudsz dolgozni, megbízható, precíz és nyitott személyiség vagy.

Amit kínálunk: teljes munkaidős, bruttó bérrel bejelentett munkát, versenyképes juttatási csomagot, családias légkört és hosszútávú munkalehetőséget. A munkába járást Gyöngyösről céges kisbusszal biztosítjuk.

Munkavégzés helye: Kékestető

A munkakörrel kapcsolatban érdeklődni lehet: Fábiánné Vízi Szilvia üzletvezetőnél, telefonszáma +36 30 623 1759.

Amennyiben hirdetésünk felkeltette érdeklődésedet, küldd el nekünk fényképes önéletrajzodat az allas@hdssc.hu e-mail címre, fizetési igényed megjelölésével.