A SÍPÁLYA ZÁRVA!
 

A HE-DO Bár támogatója, üzemeltetője és egyben megálmodója a HE-DO Kft. A különleges, üveg-fa kombinációjaként megépített kör alalkú hütte méltó a Kékestető páratlan természeti szépségéhez.

A HE-DO Kft. több mint 25 éves fennállása óta elkötelezett támogatója Heves megyének. Ez nem véletlen, hisz a családi tulajdonban lévő építőipari vállalkozás a kezdetektől Abasárhoz és Gyöngyöshöz kötődik. Itt található jelenleg is a Központi telephely valamint az egyik Főépítésvezetőség.

A heves megyei gyökerek mellett a Mátra szeretete, az aktív kikapcsolódás élményének egy magasabb szintre emelése volt az alap gondolata az ország legmagasabb pontján megálmodott alpesi hangulatot idéző HE-DO Bárnak. A síelés iránt érzett szerelem és a gyerekkori élmények a Kékesen – amit szeretne a HE-DO Kft. mindenkinek elérhetővé tenni. Legyen szó kicsikről vagy nagyokról – a szabadban töltött minőségi idő örök élmény mindenkinek.

Az aktív kikapcsolódás, a sport és a tehetségek támogatása hosszú időre nyúlik vissza a HE-DO Kft. történetében. A vezetőség kiemelten fontosnak tartja a vállalati kultúra emelését az itthoni vállalkozások körében.

A tehetséges fiatal sportolók, a közösségi sport rendezvények szponzorálása így minden év kiemelt feladata a vállalkozás életében. E misszió keretében segítette Fucsovics Márton felkészülését is, aki kiemelkedő eredményt ért el az ATP tenisztorna megnyerésével.

„Gyerekkorom óta arról álmodtam, hogy ATP-tornagyőztes leszek” – nyilatkozta boldogan a döntő megnyerése után Fucsovics Márton az MTI-nek.

Kis teniszezők edzését tette emlékezetessé Fucsovics Mártonnal a HE-DO Kft.

Nagy meglepetést szerzett a HE-DO Kft. kilenc lelkes és tehetséges fiatal kis teniszezőnek a Budaörsi Teniszcentrumban július 26-án. A 8-12 év közötti gyerekek edzésére a vállalat meghívására Fucsovics Márton profi teniszező érkezett, aki egy egész délelőttöt töltött el a gyerekekkel. A HE-DO Kft. támogatja Fucsovics Márton felkészülését.

De nem csak a versenysport és a tehetséggondozásra fordít figyelmet a HE-DO Kft., hanem a családi és közösségi sportrendezvényekre is! Hiszen, ha a kollégák, barátok, családok együtt sportolnak – az sokak életminőségét és egészségét javítja, a közös élmények átélése mellett. Így volt ez az a 2018-as évben is megrendezett 21. Kékes Csúcsfutáson is, ahol a HE-DO Kft. saját csapatot indított. A munkavállalókból alakult baráti csapat 90 perc alatt gyürte le a 11,6 km-es távot és a 671 méter szintkülönbséget.

A HE-DO Kft. szívén viseli a Kékestető és környékének fejlődését, emellett elkötelezett híve az egészséges életmódnak is.

A HE-DO Kft. tulajdonosa

A HE-DO Kft. tulajdonosa a HE-DO Vagyonkezelő Kft.