Ünnepi nyitvatartás: 2018. december 23. és 24. napokon a TV torony, Tető Étterem, Kékesi Vendégház és HE-DO Bár zárva lesz! | Síoktatók figyelem! Az idei szezonhoz oktatókat keresünk a Kékestető Síiskolába. Érdeklődni a +36 30 161 5133 telefonszámon lehet.|

A Kékestetői sícentrum jegypénztárának telefonszáma:
06 37 560 008
info@kekesteto.hu

Pályáink

Nyitvatartás

SícentrumHétfő - Vasárnap9:00 - 16:30
Éjszakai síelésSzerda, Szombat17:00 - 20:00
Péntek17:00 - 21:00

Jegyek, bérletek

 FelnőttGyerek
Délelőtt4 500 Ft3 500 Ft
Délután4 500 Ft3 500 Ft
Éjszaka4 000 Ft4 000 Ft
1 napos bérlet6 000 Ft4 500 Ft
2 napos bérlet10 500 Ft7 000 Ft
3 napos bérlet14 500 Ft10 000 Ft

 

Sípályák üzemelési szabályzata

A bérlettel a sípályát mindenki saját felelősségére veszi igénybe és vállalja, hogy a kihelyezett irányító és jelzőtáblák, valamint az Üzemvezetők, illetve a sípályán szolgálatot teljesítők utasításait betartja, saját és mások testi épségére ügyel!

A felvonókat és a sípályákat csak a megfelelő sí vagy snowboard tudással rendelkezők vehetik igénybe. A felvonók és sípályák nem rendeltetésszerű használata miatt bekövetkezett károkért a szabályok megsértője felelősséggel tartozik. Amennyiben a nem rendeltetésszerű használatot, illetve a nem megfelelő tudás birtokában történő felvonó- és pályahasználatot az Üzemvezető észleli, eltilthatja azok használatától.

A sípályákon szervezett sí vagy snowboard oktatás az Önök biztonsága érdekében csak az Üzemeltető külön írásbeli engedélye alapján végezhető.

A felvonók és a sípályák területén a nyomvonalat keresztező, illetve a pálya középvonalában a gyalogos közlekedés szigorúan tilos.
A pályák középvonalában várakozni a balesetveszély miatt tilos. Elesést követően amennyiben a továbbhaladás műszaki vagy egészségügyi okból rövid időn belül nem lehetséges, a pályát a lehető legrövidebb úton el kell hagyni.

A felvonók és a sípályák területén háziállatok szabadon tartása szigorúan tilos.

A felvonók és a sípályák területén szánkó használata balesetveszély miatt szigorúan tilos. Szánkózás csak az erre a célra kijelölt szánkópályán lehetséges.

A Kékestető természeti állapotának megőrzése érdekében a környezet rongálása, szemetelés a pálya teljes területén szigorúan tilos!

Sífelszerelésért és a sípályák területén hagyott értékekért nem vállalunk felelősséget. Eltűnt felszerelés esetén bérletet nem áll módunkban visszaváltani.

Baleset esetén azonnal értesíti a pályán szolgálatot teljesítőket és a helyszint nem hagyja el!

A szabályok megszegése a bérlet bevonását jelenti és hatósági feljelentést is maga után vonhat!

A síbérletek árát nem lehet visszaigényelni:

– annak elvesztése esetén,
– a rossz idojárásra ill. hóviszonyokra hivatkozva (x),
– a pályák állapota és száma miatt (x),
– a lifteknél és sí-autóbuszoknál előforduló várakozási idő miatt,
– bármilyen okból történő – két órát meg nem haladó – lift és síautóbusz leállás miatt (x).

A felvonó és a pályák nyitva tartása a mindenkori időjárás függvénye.

(x) Kérjük bérletváltás előtt a pályák állapotáról minden esetben előzetesen tájékozódjon honlapunkon vagy az értékesítést végző pénztárainkban.

Síbérlet árának visszatérítése csak az arra okot adó körülmény felmerülésének napján, a sípályán történt – Üzemvezetőnek a lehető legrövidebb időn belül bejelentett – sportbaleset esetén lehetséges!
Kérjük, vegye figyelembe, hogy a síelés, snowboardozás veszélyes sportág, ezért a szolgáltatás igénybevétele kizárólag a tevékenység gyakorlására szóló érvényes egyéni balesetbiztosítás mellett megengedett. Az üzemeltető, esetleges jogsértése esetén is kizárólag a károsult biztosítása alapján nem térített igazolt károkért felel.
Az értékesítési pontokon közzétett üzemelési szabályzat nem ismeretére való hivatkozás nem mentesít az abban foglaltak alól.

A síbérlet megvásárlása a sípálya üzemelési szabályzatának feltétel nélküli elfogadását jelenti!