Kedves Vendégeink! 2021.11.02-től a téli nyitvatartásunk szerint minden egységünk 16 óráig látogatható.
 

A Kékestető Nonprofit Kft. a 2021/2022-es síszezonra síkölcsönző munkatársat keres a Kékesi sípályára.

Kékestető az ország legmagasabb pontja, egyedülálló turisztikai látványosság és különleges klímája miatt magaslati gyógyhely is. Ha rendelkezel szakmai tapasztalattal és szeretnél ebben a csodálatos környezetben dolgozni és egy vidám, motivált csapat tagja lenni, várjuk jelentkezésedet!

Feladataid közé tartozik majd a vevők tájékoztatása, kiszolgálása, a pénztárgép kezelése, pénztárjelentés készítése és elszámolás a bevétellel, mindezeken túl szervezési és adminisztrációs teendők ellátása is.

Te vagy az ideális jelölt, ha rendelkezel legalább alapszintű sítudással, pénztárgép, valamint felhasználói szintű számítógépkezelési ismeretekkel, vendégközpontú, megbízható, precíz és nyitott személyiség vagy.

Előnyben részesítünk amennyiben saját gépjárművel és jogosítvánnyal rendelkezel.

Amit kínálunk: családias légkört, teljes munkaidős, bruttó bérrel bejelentett munkát a síszezon időtartamára, amely várhatóan 2021. december 15-től 2022. március 15-ig tart. A munkába járást Gyöngyösről céges kisbusszal biztosítjuk.

Munkavégzés helye: Kékestető 

Amennyiben felkeltette érdeklődésedet hirdetésünk, kérjük fényképpel és fizetési igénnyel ellátott önéletrajzodat küld el az allas@hdssc.hu e-mail címre.