Kedves Vendégeink! 2021.11.02-től a téli nyitvatartásunk szerint minden egységünk 16 óráig látogatható.
 

A Kékestető Nonprofit Kft. a 2021/2022-es síszezonra jegypénztáros munkatársat keres a Kékesi sípályára.

Kékestető az ország legmagasabb pontja, egyedülálló turisztikai látványosság és különleges klímája miatt magaslati gyógyhely is. Ha rendelkezel szakmai tapasztalattal és szeretnél ebben a csodálatos környezetben dolgozni és egy vidám, dolgos csapat tagja lenni, várjuk jelentkezésedet!

Feladataid közé tartozik majd a vevők tájékoztatása, korszerű pénztárgép és számítógépes jegykiadó rendszer kezelése, pénztárjelentés készítése és elszámolás a bevétellel.

Te vagy az ideális jelölt, ha rendelkezel pénztárgép és felhasználói szintű számítógépkezelési ismeretekkel, valamint vendégközpontú, megbízható, precíz és nyitott személyiség vagy.

Előnyben részesítünk amennyiben saját gépjárművel és jogosítvánnyal rendelkezel.

Amit kínálunk: családias légkört, teljes munkaidős, bruttó bérrel bejelentett munkát a síszezon időtartamára, amely várhatóan 2021. december 15-től 2022. március 15-ig tart. A munkába járást Gyöngyösről céges kisbusszal biztosítjuk.

Munkavégzés helye: Kékestető 

Amennyiben felkeltette érdeklődésedet hirdetésünk, kérjük fényképpel és fizetési igénnyel ellátott önéletrajzodat küld el az allas@hdssc.hu e-mail címre.